İktisadi İşletmelerimiz
Foto Galeri
Vakıf Senedi ve Yonetmeliklerimiz

Bize Ulaşın
Adres : İgsaş Mensupları Vakfı İş Merkezi Karabaş Mh. Hafız Binbaşı Cd. No:4 Kat:4 izmit / KOCAELİ
Tel : ( 262 ) 331 42 10
Fax : ( 262 ) 331 42 09
bilgi@igsasmensuplarivakfi.org.tr

İGSAŞ MENSUPLARI SOSYAL YARDIMLAŞMA SANDIĞI VAKFI ;

Körfez/Kocaeli'nde kurulu İGSAŞ - İstanbul Gübre Sanayii A.Ş. nde  kadrolu çalışanlar ile yönetim ve denetiminde görev alan ve vakfa üye olan kişiler arasında , sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı gerçekleştirmek , üyelerine ve hak sahiplerine  Vakıf senedinde yazılı yardım ve ödemeleri ,  bu hususlarda  düzenlenecek yönetmeliklerde tespit edilecek şartlar ve esaslar dahilinde yapmak amacıyla 1988 yılında vakfedenlerin tahsis ettiği 20 milyon lira ile tüzel kişiliği haiz  bir vakıf olarak kurulmuştur.

İGSAŞ MENSUPLARI SOSYAL YARDIMLAŞMA SANDIĞI VAKFI'nın kuruluşu Kocaeli 3.Asliye Hukuk Mahkemesinin 28.01.1988 gün, 1988/151 esas 1988/95 sayılı kararı ile tescil edildikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce 1807  no. ile merkezi sicile kaydedilerek , Türk Medeni Kanunu Hükümlerine göre kurulan Vakıflar hakkındaki tüzüğün, 13.maddesi gereğince 22.02.1988 tarih , 19733 sayılı resmi gazetenin 30.sayfasında ilan edilmiştir.

hakkımızda"

>Tasarım & Hosting